Святкова подія для всіх дев'ятикласників

09 червня 2021 року випускники 9 класу разом з батьками,вчителями та друзями зібралися на шкільному подвір'ї Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст.# 1, де на них чекала визначна подія. Директор школи Тетяна Іщенко та її заступник з навчально-виховної роботи Ольга Яланжи вручили 29 учням свідоцтва про базову середню освіту. Свідоцтва з відзнакою отримали Мелікова Ольга та Чикеренда Ольга, є також учні,які набагато покращили свої результати -це Кулай Анастасія,Горбенко Дар'я,Микитюк Максим.
Ця святкова подія для всіх дев'ятикласників, підготовлена педагогом- організатором Юлією Дмитренко та класним керівником Ольгою Чоковою, є важливою, оскільки вони отримали свій перший документ, який засвідчує працю кожного учня протягом 9 шкільних років.
З особливим хвилюванням приймали учні вітання від директорки школи,батьків,класної керівниці. Випускники у відповідь,хто з посмішкою на обличчі,хто із сльозами на очах, подякували вчителям та батькам за період їх шкілього життя з 1 по 9 класи. На подвір'і звучали вірші,лунали пісні,за доброю традицією відбувся танець з батьками.
У когось з випускників розпочнеться новий період життя, більшість повернуться до школи,а поки - канікули та літній відпочинок для всіх,хто пов'язаний із школою.

/Files/images/2021/9 клас.jpg

ОтветитьПереслать
Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.