Великий шлях починається з маленького кроку

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято « Прощавай, Букварику» увінчує цей, здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником — Буквариком. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. Буквар став для учнів справжнім другом!

04-05 червня 2021 р. учні 1-их класів Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 попрощалися зі своєю першою книжкою, Букварем. Свято провели класні керівники Шут Олена Іванівна (1 – А клас) та Кивиржик Олександра Анатолівна (1 – Б клас)

Свято в обох класах розпочалося із вітального слова вчителів, які побажали дітям протягом усього життя не розлучатися із книгою, тому що вона наш вірний друг і помічник.

Шкільне свято в 1 – А класі було сповнене сюрпризів, вітань, подарунків, нагород. До хлопчиків та дівчаток завітали всім відомі та улюблені казкові герої «Фіксики». Чому саме вони? Та тому, що ці герої цілий рік допомагали учням долати різні труднощі.

З аніматорами свято пройшло весело. У цікавих іграх та розвагах діти показували свої вміння та здібності, бажання вчитися, відгадували загадки, розв’язували математичні завдання. Захоплюючим дійством для дітей були цікаві досліди та експерименти з мильними бульбашками.

Всі першокласники отримали свідоцтво про те, що вони закінчили курс навчання за Букварем та солодкі подарунки від батьків.

Першу сходинку на шляху до країни знань подолали і учні 1 – Б класу. Цікава і незвичайна пригода чекала дітей на Святі прощання із Буквариком, яке пройшло у вигляді квесту. Учні, як справжні Шерлоки, із завзяттям шукали частинки перепустки до 2 класу. Підказки, де захована наступна частинка, першокласники отримували взявши участь у веселих конкурсах.

У винагороду за блискуче пройдені випробування діти отримали дипломи і подарунки. На останок батьки підготували для дітей цікаві ігри із мильними бульбашками. Діти вже із нетерпінням очікують пригод у 2 класі.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники успішно подолали. Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!

/Files/images/pochatkova_shkola/DSC_0850.JPG/Files/images/pochatkova_shkola/изображение_viber_2021-06-13_15-23-32.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.